Betingelser

Betingelser for brug af hjemmesiden bettingplus.dk:

  1. Indholdet på hjemmesiden bettingplus.dk er kun til informationsformål og bør ikke anses for juridisk rådgivning eller professionel rådgivning.
  2. Hjemmesiden bettingplus.dk kan indeholde links til eksterne hjemmesider, der ikke er drevet af os. Vi er ikke ansvarlige for indholdet eller privatlivspolitikken på disse hjemmesider.
  3. Alle oplysninger, der er offentliggjort på hjemmesiden bettingplus.dk, er korrekte til det tidspunkt, de blev offentliggjort. Vi tager intet ansvar for eventuelle unøjagtigheder eller fejl i indholdet.
  4. Brugen af ​​hjemmesiden bettingplus.dk sker på eget ansvar. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle skader, der måtte opstå som følge af brugen af ​​vores hjemmeside eller dens indhold.
  5. Vi forbeholder os ret til at ændre eller fjerne indhold på hjemmesiden bettingplus.dk uden varsel.
  6. Vi forbeholder os ret til at ændre eller opdatere disse betingelser for brug af hjemmesiden bettingplus.dk når som helst. Det er dit ansvar at holde dig opdateret med de seneste betingelser.
  7. Ved at bruge hjemmesiden bettingplus.dk accepterer du at overholde disse betingelser for brug. Hvis du ikke accepterer disse betingelser, bør du ikke bruge hjemmesiden.