Hvad er League of Legends?

League of Legends (LoL) er et af de mest populære computerspil i øjeblikket. Spillet er en 5vs5 Moba (Multiplayer online battle arena) hvor målet er at være det første hold til at ødelægge modstanderens hovedbygning (kaldet the Nexus). Hver spiller styrer en selvvalgt karakter (kaldes en champion). Undervejs skal spillerne slå computer styret monstre ihjel (kaldet minions) for at tjene guld og få experience point (exp). De skal også forsøge at slå modstandernes champions ihjel for at ligeledes få guld og exp. Med guld får spillerne mulighed for at købe sig til mere styrke igennem items som komplimenterer deres champion. Experience point giver adgang til nye evner for hver champion. I league of legends er der også neutrale objekter som begge hold kæmper om at slå ihjel først/mest eksempelvis dragons og baron nashor. The nexus er beskyttet af tårne (towers) som også giver en god mængde guld at slå ihjel!

Spilmarkeder på LoL

Ligesom ved normal sportsbetting kan man spille på hvilket hold vinder. Herudover kan du spille på nærmest alt hvad spillet indeholder. Hvilket hold der er det første til at slå en fjendtlig champion ihjel (First Blood), hvilket hold der får flest champion kills samt hvilket hold der er først til at slå henholdsvis en dragon, baron nashor eller et tower ihjel. Herudover vil der til udvalgte internationale turneringer være mulighed for at spille på hvilken spiller der har mest CS, (antal dræbte minions) CS differential @10 min (differencen i dræbte minions to spillere imellem), MVP og meget mere.

Spil på League of Legends ligaer og events

League of Legends findes hos mange bookmakers og her kan du spille på alt fra store regionale ligaer som LCS, LEC og LCK til små ligaer som CBLOL og La Ligue Francaise. De fleste kampe foregår i disse ligaer men der er også store internationale turneringer som verdensmesterskabet hvor du selfølgelig også kan spille på dit favorit hold. Til de større internationale turneringer vil der også være mulighed for at spille på CS differential.

De bedste bookmakers til LoL

Her er vores anbefalinger til hvilke bookmakers der tilbyder odds på LoL kampe