CSGO Betting

Home » CSGO Betting

Hvad er CSGO og CSGO betting?

Counter Strike Global Offensive er den nyeste version af det legendariske FPS (first person shooter) computerspil Counter-Strike! CS:GO er et 5v5 skydespil hvor der er to hold. Terroristerne og Counter terroristerne. Man spiller først til 16 runder pr. map/bane og de fleste kampe har en BO3 format. (best of 3) Dvs. man skal vinde 2 maps for at vinde hele kampen.

Terroristerne vinder en runde ved at eliminere modstander holdet (dvs. counter terroristerne) eller ved at plante en bombe og sprænge den. Det tager 40 sekunder fra bomben er plantet til den sprænger.

Counter terroristerne vinder runden enten ved at eliminere alle terrorister, eller hvis bomben er plantet ved at desarmere den inden for de 40 sekunder.

CS:GO er et meget taktisk skydespil som beskrevet på en simpel måde kræver kommunikation, samarbejde og så skal man være god til at ramme headshots! I Danmark har vi nogle af de bedste hold i verdenen! Astralis har været de bedste i verden siden 2018, men andre danske hold som Heroic, MAD Lions, North, Copenhagen Flames og AGF Esports har alle hold der repræsenterer Danmark på elite niveau. Udover de danske hold, har vi også mange danske spillere som spiller på internationale tophold.

Spilmarkeder på CSGO

At spille på en CS kamp er ikke meget anderledes end at spille på andre mere traditionelle sportsgrene. Der er pre-match markeder hvor man kan se alle de forskellg væddemål man kan spille på. Man kan oddse på en vinder eller uafgjort. Der er selvfølgelig mange andre væddemål man kan spille. Det kan være hvor mange kills en spiller individuelt får i kampen, handicap på kampen hvis det er en bedst ud af tre, hvem der vinder pistolrunden og hvis man er til de mere risky bets, kan man spille på at der kommer et knife kill eller en spiller får et ace. (En spiller dræber alle fem modstandere i samme runde)

Afhængig af din bookmaker og hvor stor turneringen er, er der stor forskel på hvor mange væddemål der er på en kamp. De mindre bookmakers plejer at have færre væddemål end de store. Der er også dedikerede e-sports betting bookmakers hvor man kan spille på alt mellem himmel og jord.

Spil på alle CSGO ligaer

De største bookmakers og de specialiserede bookmakers plejer at have alle CS turneringer på programmet. CS turneringer har forskellige navne fordi det er ikke Valve (firmaet der står bag spillet) selv, som afholder turneringerne. Det er tredje parts selskaber som afholder turneringerne.

De største på markedet er ESL, Dreamhack, BLAST, IEM og Flashpoint! Men man kan også spille på mindre turneringer som f.eks. PGL, Pinnacle, ESEA, CS_Summit og mange andre.

En god tommelfinger regel er at jo større turneringen er, jo flere typer væddemål kan du finde på hver kamp. Dette gælder også for indsatsen. I de store turneringer kan du nærmest spille de beløb du har lyst til, men i de mindre turneringer er der bookmakers der introducerer maksimum beløb.

De bedste bookmakers til CSGO betting

Som sagt har de fleste bookmakers CS:GO på programmet. Det er kun dårlige og meget små bookmakers der ikke har dem på programmet. Her kan du se hvad vi mener er nogle af de bedste bookmakers der tilbyder odds på CS:GO kampe.

Seneste kommentarer
  New Casinos
  3,8 rating
  44ACES: Bonus op til 500 kr,-. Min. 18+, Spil ansvarligt. Stopspillet.dk
  5,0 rating
  MrGreen: Freebet helt op til 500,- kr.
  18+, Spil ansvarligt. Stopspillet.dk
  3,8 rating
  BacanaPlay: Op til 500 kr,- bonus. . 18+, Spil ansvarligt. Stopspillet.dk
  3,5 rating
  xTreme Kombi helt op til 30% StopSpillet på +45 70 22 28 25. Udelukkelse på ROFUS.nu
  5,0 rating
  LeoVegas Sport: Første væddemål bliver matchet med et Freebet på samme indsats