Bookmakers med høje limits

Bookmakers med høje limits
100% free bet op til 500,- kr.
Betingelser for bonusbet
Kun for nye spillere

Læs fulde betingelser her

18+ | Kun nye spillere | Tilbuddet kan benyttes én gang | Min. indbetaling: 75 kr. - maks. 500 kr. | Placer første indsats på enhver sport til odds 1.80 og modtag et 100% cash bet | Cash bet er gyldigt i tres (60) dage efter kreditering | Øvrige regler og vilkår er gældende | Spil ansvarligt og med måde | StopSpillet: 70 22 28 25 | ROFUS.nu
BACANA
Bonus Code
100% Bonus op til 500 kroner!
Betingelser for velkomstsbonus
Kun for nye spillere

Læs fulde betingelser Brug koden BACANA Kun for nye spillere. 18+, Spil ansvarligt. Stopspillet.dk. Yderligere vilkår kan læses her

Flere og flere bookmakere begrænser nu dine indsatser med en limit, når du er vindende. Det er frustrerende for vindende kunder, som lægger meget arbejde i at forfine og researche deres strategier for så at blive straffet af bookmakeren. Her giver vi dig overblikket over hvor du kan spille stort på det danske marked uden limits.

Hvilke bookmakere har de højeste limits?

Danske Spil og Bet365 bliver ofte fremhævet som to af de bookmakers på det danske marked, som har de højeste limits. Begge bookmakere har licens og er godkendt af Den Danske Spillemyndighed, men særligt Bet365 er faktisk gode til at opdage, når deres kunder er vindende. Det kan betyde, at der hurtigt dukker en limit op på din konto.

Hvorfor begrænser bookmakerne mine indskud?

Det er desværre lovligt for danske bookmakers at begrænse kundernes indskud. Mange spillere er trætte af denne praksis, men bookmakerne har loven på deres side. Bookmakerne sætter limits på dine spil, når de kan se, at du er vindende over en længere periode.

Der er forskellige typer af limits. Nogle gange bliver din konto begrænset så meget, at du ikke kan spille mere end få kroner på alle markeder. Det sker dog oftere, at bookmakerne kigger på dine spil og finder markeder, hvor du er særligt vindende. Hvis de vurderer, at det er fordi du er god til at læse markedet, begrænser de din indsats på det pågældende marked med en limit.

Hvis du vil spille på en bookmaker med højere limits (eller helt uden limits) anbefaler vi en betting exchange. Det er en spillebørs, hvor bookmakeren ikke sætter en limit. Betfair Exchange er den mest populære spillebørs i Danmark uden limits.

Hvordan fungerer en spillebørs?

En spillebørs er det danske ord for det engelske ‘betting exchange’. En spillebørs betyder, at du ikke spiller direkte mod en bookmaker, men derimod spiller på et marked, hvor spillere sælger og køber forskellige odds. Hvis man er ny til en spillebørs, kan selve designet godt være forvirrende, da det fungerer anderledes end en normal bookmaker. Hvis vi tager Betfair Exchange som et eksempel, kan du enten sælge eller købe odds:

  • Købe odds: Hvis du køber et odds, spiller på du på at det pågældende væddemål går hjem. Det er helt ligesom at aflevere et spil hos en traditionel bookmaker.
  • Sælge odds: Hvis du sælger et odds, spiller du imod at det pågældende væddemål går hjem. Her agerer du selv bookmaker overfor andre spillere.

Er der ubegrænsede limits på en spillebørs?

I teorien er der ubegrænsede limits på en spillebørs, men i praksis fungerer tingene lidt anderledes. På Betfair Exchange er det som sagt ikke Betfair der bestemmer oddsene – og det er heller ikke dem der bestemmer likviditeten på de forskellige markeder. Likviditeten betegner den mængde penge, som er udbudt på markedet. Hvis der er høj likviditet, kan du spille for mange penge.

Den helt store forskel mellem en spillebørs og en normal bookmaker er, at spillebørser ikke begrænser vindende spillere med limits. Du bliver altså ikke straffet, når du vinder. Og hvis du spiller på store markeder, vil der i praksis være ubegrænsede limits. Det gælder eksempelvis Premier League, Champions League, Superligaen og andre internationale fodboldturneringer. Hvis du derimod spiller på cykling eller mindre sportsgrene, kan likviditeten på markederne være mere begrænset.

Hvorfor skal jeg vælge Betfair Exchange?

Betfair Exchange har i mange år været den førende spillebørs i Danmark. Her kan du spille stort uden at være bekymret for, at bookmakeren begrænser dit spil. Spillebørsen hos Betfair er derfor et glimrende alternativ til de traditionelle bookmakers, hvis du gerne vil spille for store indsatser. Betfair Exchange er tilmed garant for nogen af de bedste odds i Danmark, da bookmakeren skal have en mindre del af kagen.