Fifa Betting 2024

FIFA har i mange år været et af de mest populære konsolspil, men i de seneste år er det også vokset som et online betting marked. I dag kan du spille på et væld af forskellige ligaer på nettet hos bookmakere med dansk licens. FIFA betting er blevet ekstremt populært, ikke mindst fordi mange nyder at spille det selv foran konsollen. I den her guide kan du læse alt om FIFA betting på nettet, finde de bedste FIFA bookmakere og lære hvordan du oddser på FIFA.

Odds på FIFA ligaer

FIFA eSport er ikke baseret på en samlet liga, men ligaer med forskellige strukturer og regler.

Liga Pro

Liga Pro er en liga med teknisk dygtige spillere, som spiller 2 x 6 minutter i FIFA Fut verdenen. FUT er en forkortelse for FIFA Ultimate Team, og betyder kort sagt, at holdene består af fodboldspillere fra hele verden, som deltagerne selv har sammensat. Når du streamer og spiller på Liga Pro vil du derfor opleve, at legendariske fodboldspillere som Pele og Maradona dukker op på skærmen. Det gør det side om side med nulevende legender som Cristiano Ronaldo og Lionel Messi, hvilket, for mange, giver spillet et særdeles underholdende præg. Liga Pro er en daglig turnering, og du er derfor garanteret massevis af kampe, som du kan følge med i eller spille på. Hvis du vil spille på Liga Pro odds, kan det gøres hos de danske bookmakere Unibet og Bet365. Du kan også spille live på kampene. Kampene kan streames på Twitch og andre streaming platforme.

CyberLiveArena

FIFA er et simpelt nok spil: 11 spillere overfor hinanden, som selvfølgelig bliver fjernstyret af en enkelt FIFA-spiller. Der er dog stor forskel på, hvordan de enkelte ligaer organiseres. CyberLiveArena adskiller sig fra Liga Pro ved, at man her konkurrerer med originale klubhold – du ser altså ikke den mærkværdige sammensætning af spillere, som man ser i FUT-ligaer. Kampene er også noget kortere, da der kun spilles 2 x 5 minutter per kamp. Ligaen kører over Playstation 4, og modsat andre turneringer finder alle kampene sted på internettet. Spillerne sidder altså ikke overfor hinanden og duellerer, som man eksempelvis ser det i den danske eSuperliga. Du kan spille på CyberLiveArena hos Bet365 og Unibet.

Esport Battles

Esport Battles er en meget teknisk betonet liga, som også består af deltagere med klubhold. Kampene spilles af 2 x 4 minutter, og de er derfor væsentligt hurtigere overstået end de førnævnte ligaer.Spilletiden er selvfølgelig vigtig at holde øje med, hvis du vil oddse på antal mål i en FIFA kamp. Pga. den forkortede spilletid kommer der sjældent mange mål i disse kampe. Du kan kun spille på Esport Battles hos Bet365.

FIFA Betting: Sådan vinder du

Der er ingen skråsikker vej til at vinde penge på FIFA betting, men hvis du undersøger kampene godt nok er der gode penge at hente. Det er blandt andet fordi FIFA betting er et niche marked: Mange bookmakere har ikke den fornødne viden til at sætte de korrekte odds, og hvis du følger godt med i ligaerne og kampene kan du opnå en edge. En edge betyder, at du har mere viden end bookmakeren har. Det kræver stor FIFA viden og hårdt arbejde, men det er helt sikkert muligt.

Først og fremmest skal du være bekendt med og have en god forståelse af FIFA. De forskellige deltagere i ligaerne har alle styrker og svagheder, som du kan bruge til at forudse resultatet af de enkelte kamp. Det er også værd at bemærke, at mange af deltagerne kommer fra østeuropæiske lande, og at de ikke bliver betalt de store penge for at spille FIFA på nettet. Det har ført til en del usikkerhed omkring disse deltagere – kan de finde på at tabe med vilje? Spiller de altid for at vinde? Vi ser i hvert fald jævnligt ulogiske træk fra dem under FIFA-kampene, og førnævnte ligner umiddelbart den oplagte forklaring på det.

Hårdt arbejde og viden om FIFA er altså de nødvendige ingredienser, hvis du vil vinde penge på at oddse på FIFA. Nedenfor har vi samlet nogen af de bedste råd, hvis du vil give dig i kast med FIFA betting:

Danske bookmakere med FIFA Betting

Det er endnu ikke alle danske bookmakere, som er hoppet med på FIFA-bølgen. Og selv blandt de bookmakere som har omfavnet FIFA, er det sjældent, at en bookmaker dækker alle de respektive ligaer. Nedenfor gennemgår vi nogen af de bedste danske bookmakere med FIFA odds.

Bet365

Bet365 er den største bookmaker i verden og selvfølgelig den største bookmaker med dansk licens. Spiludvalget dækker alverdens sportsgrene, og det gælder selvfølgelig også FIFA. Du kan både spille på Liga Pro, CyberLiveArena og Esport Battles på Bet365. Bet365 er notorisk kendt for høje indsatsbegrænsninger og tilbagebetalingsprocenten er i den pæne ende på det danske marked. Hvis du vil prøve kræfter med FIFA odds, er Bet365 det oplagte valg.

Unibet

Unibet er en anden bookmaker med store andele på det danske marked. Også her kan du spille på populære FIFA-begivenheder som Liga Pro og CyberLiveArena. Du kan både spille på vinder af kampen på det traditionelle 1X2 marked og antal mål i kampen, ligesom der også er mulighed for at live bette på FIFA. Live betting betyder, at du kan placere et spil, mens kampen er i gang. Åben to vinduer på din computer: Et med live betting sektionen på Unibet og et med live stream fra Twitch – så er du klar til at spille på FIFA.

Nordicbet

Nordicbet har stort fokus på det nordiske marked, og de har selvfølgelig også omfavnet FIFA odds. Hvis du vil spille på FIFA hos Nordicbet, skal du navigere til Esports-sektionen i panelet til venstre på hjemmesiden og derefter vælge FIFA. Nordicbet udbyder odds på flere af de store FIFA-ligaer, der i blandt den danske eSuperliga.

FIFA Betting: Stream på Twitch

I Danmark transmitteres den danske eSuperliga på TV3 Sport og Viasats andre kanaler, men i det store hele foregår det meste af FIFA-verdenen på internettet. Hvis du vil streame FIFA kampe, er der ingen vej udenom Twitch. Twitch er den største online streamingtjeneste i verden, og alt indholdet produceres af brugerne selv. Du har måske set folk spille FIFA på Twitch, mens der følger en helt fanskare med i chatten til højre.

Koncepter er egentligt det samme, hvis du streamer en FIFA-kamp på Twitch. Kampene bliver streamet af FIFA-fans på deres egne kanaler, eller en officiel kanal som er arrangeret af den liga, som holdene deltager i. Kampen bliver altså kommenteret, som var det en normal fodboldkamp i fjernsynet, og kommentatoren vil ofte komme med en ekspertanalyse, som kan hjælpe dig med at forstå kampen.

Hvis du vil dygtiggøre dig i FIFA betting, er det uundgåeligt at tage en tur forbi Twitch. Her kan du se alle de store kampe, lære hvordan deltagerne spiller og følge med i de kampe, som du oddser på, live.

FIFA Betting: Sådan gør du

Hvis du vil spille på FIFA, anbefaler vi, at du vælger en bookmaker med de bedste FIFA odds. Bet365 er et godt budt da de udover høje odds har et stort udvalg af spil på de forskellige FIFA ligaer. Læs nedenfor hvordan du spiller på FIFA hos Bet365:

  1. Opret en konto eller log ind på din nuværende Bet365 konto.
  2. Indbetal penge
  3. Vælg Esports i panelet til venstre.
  4. Sorter efter begivenhed
  5. Led efter eSoccer-markedet og vælg din foretrukne liga

Efter nogen få klik er du klar til at placere dit første spil på en FIFA begivenhed. Vær opmærksom på, at du ikke finder FIFA rangeret som en spilkategori hos Bet365, men i stedet skal lede efter eSoccer-markedet. eSoccer er nemlig den overordnede sportsgren, som FIFA rangerer under, da der også kan placeres spil på andre former for eSoccer end FIFA specifikt.

Hvor gamle er FIFA-spillerne?

Reglerne på det her område er meget klare: Hvis en bookmaker udbyder spil på en FIFA-liga, skal alle deltagerne være mindst 18 år gamle. Det betyder ikke, at man ikke kan spille online FIFA eller FIFA på højt niveau hvis man er mindreårig. Men det er strengt forbudt for bookmakerne at udbyde spil på en begivenhed, hvor mindreårige deltager.

Ovenstående er noget, som alle danske bookmakere er meget opmærksomme på. Det resulterer i en klækkelig bøde, hvis en bookmaker tilsigtet eller utilsigtet vælger at udbyde spil på begivenheder, hvor der indgår mindreårige. Det er meget ilde set fra Spillemyndighedens side, og derfor noget bookmakerne gør alt for at undgå.

Forskellen på FUT og FIFA Club Mode

Når du giver dig i kast med FIFA betting, vil du hurtigt opleve, at forkortelser som FUT og UT bliver kastet rundt i manegen. Der er utvivlsomt mange forkortelser at lære, men alle som er bekendte med FIFA, vil nu alligevel kende de fleste af dem i forvejen.

FUT er den populære forkortelse for FIFA Ultimate Team. De fleste som spiller FIFA på hygge-niveau kender allerede til Ultimate Team, som er en funktion alle FIFA-spillere har adgang til. Her bruger man rigtige penge (eller vundne pakker) til at købe nuværende og legendariske fodboldspillere til sit hold. Via. Ultimate Team kan man få nogle ret spektakulære holdkombinationer, da man kan sammensætte et hold der både inkluderer nulevende stjerner og legendariske fodboldspillere. Johan Cruyff, Michael Laudrup og Cafu på det samme hold? Det er slet ikke umuligt.

Club Mode

Club Mode er mere genkendeligt for den almindelige fodboldfan, der måske ikke er så bekendt med den store FIFA-verden. Her duellerer man overfor hinanden med nuværende fodboldklubber, mens der lukkes ned for tilgangen fra fortidens stjerner. Her kan du se Manchester United spille imod Chelsea med de spillere, som du ser i fjernsynet hver weekend. Det er helt sikkert en funktion som passer de mere traditionelle typer bedre, selvom underholdningsværdien i Ultimate Team kan være stor.

FIFA på Playstation eller Xbox

Du kan både spille Fifa på Playstation og på Xbox, ligesom du selvfølgelig også kan spille det på computeren. Online FIFA-turneringer er dog konsolbaserede, hvorfor alle turneringer enten spilles på Xbox eller Playstation.

Det gælder dog generelt for alle FIFA-turneringer, at alle deltagerne spiller på den samme konsol. Du vil altså ikke se en turnering, hvor nogen af deltagerne spiller fra en Xbox, mens andre gør brug af en Playstation. Som i alt anden sport er det vigtigt, at konkurrencevilkårene er ens for alle deltagere. Controllerne til Xbox og Playstation er grundlæggende forskellige, hvorfor turneringerne foregår enten på Xbox eller på Playstation.

Konklusion

Hvis du vil spille på FIFA betting er ligaerne Liga Pro, CyberLiveArena og Esport Battles blandt de mest populære. Det er ligaer, som bliver udbudt hos store danske bookmakere som Bet365 og Unibet. Med enkelte klik kan du altså komme i gang med at spille på FIFA, og det gælder både garvede og nye betting fans.

Det er sjovt og underholdende at spille på FIFA, men det kræver selvfølgelig sit arbejde at blive vindende på FIFA odds. Her er der et væld af forskellige parametre, som skal undersøges: Hvilket format mødes holdene i? Hvordan matcher holdene op mod hinanden? Hvilken konsol spilles der på? Har deltagerne nogen historik med hinanden?

Den eneste måde at tilgå udfordringen på er hårdt arbejde og research. Se så mange kampe du kan på Twitch. Find FIFA odds og spilforslag på nettet, og lær hvordan de bedste FIFA odds eksperter tænker. Du kommer til at lave fejl undervejs, men sådan er det med alt. Når du først lærer de forskellige deltagere, formater og detaljer at kende, vil du være godt på vej mod at blive vindende på FIFA odds.