Bookmakers med tidlig udbetaling

Home » Bookmaker » Bookmakers med tidlig udbetaling
4,8 rating
Få 100,- kr. freebet
|Kun nye spillere | Min. 18 år | Yderligere regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse sker via ROFUS.NU | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk tlf: 70 22 28 25 Tilbuddet giver dig 100 kr. Du behøver ikke indbetale nogle penge. Hvis du vinder på dit væddemål bliver de 100 kr. fratrukket din gevinst, således det kun er overskuddet du får på din konto. Så spil en bon som giver godt igen.
Betingelser for bonus
Kun til nye spillere

Velkomstbonussen gælder kun nye spillere. Du modtager dit freebet når du har omsat for 500 kr til mindst odds 1.80. indenfor 60 dage. Gevinster fra dit freebet udbetales uden omsætningskrav, indsatsen udbetales ikke. Se alle regler og vilkår | Spil ansvarligt og med måde | StopSpillet: 70 22 28 25 | ROFUS.nu

3,5 rating
Få op til 1.000 kr. i bonus uden gennemspilskrav. |Kun nye spillere | Min. 18 år | Yderligere regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse sker via ROFUS.NU | Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk tlf: 70 22 28 25 For at få dine bonuspenge, skal man omsætte ens indsats en gang. Hvis man har indbetalt på 100 kr. skal man oddse 100 kr. til minimum odds 1.20. Næste gang du oddser har man 100. kr som et freebet.
Regler for bonus
Kun Nye Spillere

Få op til 1.000 kr. i væddemålskreditter | Gør krav på bonussen indenfor 30 dage af kontooprettelse | Du skal have minimum ét væddemål til odds 1.20 på en kupon | Generelle regler og vilkår gælder | Husk at spil ansvarligt | StopSpillet: 70 22 28 25 | ROFUS.nu

Vind mere med tidlig udbetaling i 2022

nordicbet - tidlig udbetaling på fodbold

Nu er det blevet meget sjovere at følge sit yndlingshold! Med tidlig udbetaling har du nu chancen for at vinde mere når dit hold kommer foran. Så snart favoritholdet fører med 2 mål, bliver gevinsten udbetalt til din spilkonto. En fantastisk mulighed for at gøre sejren ekstra sød, når dine yndlingsspillere leverer varen på banen.
De fleste kender til at favoritholdet snupper en scoring i første minut. Få minutter senere står den 2-0 og så er den kamp så godt som lukket. Nu behøve r du ikke længere at vente næsten halvanden time på at få din gevinst. Med tidlig udbetaling får du gevinsten med det samme! Stik pengene direkte i lommen eller forøg gevinsten ved at spille på en af de mange lukrative livebets på kampen.

Få den fulde gevinst når dit hold fører med 2

Lige så vel som man ofte ser en hurtig føring, kan kampen pludselig tage en uventet drejning. Et dumt rødt kort, et tvivlsomt VAR gennemsyn, eller bare en tilfældig scoring ud af det blå. I det næste øjeblik er kampen vendt på hovedet, og man sidder nu med følelsen af, at gevinsten svinder mere og mere ind. Derfor er det unikt, at du nu kan få hele gevinsten udbetalt lige så snart dit hold føre med to. Uanset om modstanderen får tilkæmpet sig en uafgjort eller vinder kampen, så er du altid sikret den fulde gevinst med tidlig udbetaling.
Det eneste du skal gøre for at kvalificere dig til tidlig udbetaling, er at placere et før kamps væddemål på udfaldet af kampen. Tilbuddet gælder til europas største ligaer. Så har du en fornemmelse af, at dit favorithold snupper en hurtig føring, kan du forøge dine chancer med tidlig udbetaling!

Så nemt er det at spille med tidlig udbetaling

Alt fungerer fuldstændig som det plejer når du spiller med tidlig udbetaling. Det eneste du skal gøre er at spille et før kamps væddemål på fuldtid – resultat markederne. Kommer dit hold foran med to, sørger vi for at du får pengene med det samme. Er din kamp inkluderet i et multivæddemål, afgøres væddemålet som vundet, også selvom modstanderen skulle komme tilbage senere hen i kampen.
Det er helt enkelt at benytte sig af tidlig udbetaling på dine odds. Med tre trin kan du hurtig nyde godt af de ekstra gevinster man får med tidlig udbetaling:
  1. Placer et før-kampvæddemål på et fuldtid resultat standard marked (1X2) lige som du plejer
  2. Når dit hold kommer foran med 2 mål, afgør vi væddemålet, og det fulde beløb bliver straks overført til din spilkonto – uanset om modstanderen kommer tilbage i kampen
  3. Læn dig tilbage i sofaen og nyd resten af kampen med vennerne og penge på kontoen
Du kan benytte dig af dette tilbud hos nordicbet og bet365 hvis du har en konto. Hvis ikke kan du helt gratis oprette en bruger, og samtidig drage fordel af de lukrative startbonusser du kan få som ny kunde.
tidlig udbetaling

Er du god til at spotte en hurtig starter?

Har du fidus til et eller flere hold du bare ved kommer hurtigt ud ad startblokkene? Så er tidlig udbetaling den perfekte mulighed for dig. Når dit hold brager ud på banen og skyder sig i front med 2 mål allerede inden du får sat dig til rette i sofaen, er det dejligt at vide, at gevinsten allerede er gået ind på din konto. For selvom et hold har sin force i starten af kampen, er det ikke altid sikkert at de kan holde kadencen over de 90 minutter. Tidlig udbetaling giver dig pengene lige så snart dine favoritter fører med 2. Så kan du stadig have noget at glæde dig over selvom dit hold skulle gå ned i anden halvleg.

Er tomåls-føringen den farligste føring? Ikke længere

Alle der ser fodbold er klar over, at der i en sæson kommer både dårlige og gode perioder. Når en klub er inde i en dårlig stime, mister det selvtillid og kommer sjældent godt fra start. Hvis klubben derimod er inde i en god stime, kommer de startende elleve ofte flyvende ud på banen. I en god periode er alle marginalerne på din side og derfor kommer man tit til pause med to eller tremåls-føring. Derfor kan det betale sig at følge de hold der er inde i en god stime. På den måde får du hurtig gevinst med en hurtig sejr med tidlig udbetaling.
Andre hold behøver ikke nødvendigvis at være inde i en god stime for at komme godt fra start. Nogle har en offensiv spillestil, der lukrerer på tempofyldt kontrabold. Det resulterer ofte i mange mål. Rigtig mange mål! Derfor er der i disse kampe en rigtig god mulighed for at se sit hold komme foran med to eller mere. Og selvom sådan en type kamp hurtigt kan ændre karakter, er du allerede sikret gevinsten.

Slut med at gevinsten glipper i overtiden

Alle der går op i fodbold ved, at kampen ikke er slut før dommeren har fløjtet for sidste gang. Hvem har ikke set en fodboldkamp blive vendt på hovedet 2 minutter inde i tillægstiden. Så godt som man troede kampen var vundet, udligner modstanderen på en sen dødboldsituation. Der er ikke noget værre, end når man har spillet på et resultat, kan se gevinsten forsvinde for næsen af en bare få sekunder før slutfløjtet. Med tidlig udbetaling slipper du for at få sved på panden når kampen nærmer sig de døende minutter.

Slut med sene udligninger

Kender du det når modstanderen pludselig udligner i sidste sekund? Nu behøver du ikke at sidde og bide negle i de døende minutter for at se dit hold forsvare en snæver føring hjem. De sidste minutter i en fodboldkamp kan være neglebidende og intense. De fleste der har spillet på fodbold har prøvet at det hele går i vasken til sidst. Derfor er det klart en fordel, at spille hos en forhandler der udbyder tidlig udbetaling på dine favoritkampe.

Pengene på din konto på 15 minutter

Når dit hold kommer foran med 2 mål, har du beløbet til rådighed allerede inden for 15 minutter. Ikke nok med at dit hold har været hurtigt ude at starthullerne, så foregår udbetalingen også med ekspres fart. Lige så snart dit hold scorer til en tomåls-føring går der maksimalt 15 minutter før dine penge er til rådighed på din spilkonto. Du vælger selvfølgelig selv om de skal udbetales eller gemmes til næste gang du vil gøre brug af et væddemål med tidlig udbetaling.
Hvis du har en almindelig spilkonto hos nordicbet eller bet365, er tidlig udbetaling automatisk inkluderet i dit bet. Du skal altså ikke gøre noget aktivt for at kvalificere dig til dette tilbud. Du skal blot have/oprette en spilkonto hos nordicbet eller bet365 og spille på en kampvinder med et hold fra en af de store europæiske ligaer. Tidlig udbetaling giver dig en unik mulighed for at vinde den store gevinst, selvom dit hold skulle gå hen at tabe til sidst.

Få tidlig udbetaling på de store ligaer

Er du til europæisk topfodbold? Tilbuddet om tidlig udbetaling gælder de største europæiske ligaer, så du kan støtte dit favorit hold hele vejen til sejr. Er du mester i at spotte topholdenes form op til Champions League gruppe spillet? Elsker du at se Harry Kane banke boldene ind i Premier League i England, eller er du mere til den legendariske el clásico i den spanske La Liga? Er det den historiske Serie A i støvlelandet der gør det for dig, eller er det Super Ligaen der får passionen og ilden frem i dine øjne. Uanset hvad der begejstrer dit fodboldhjerte, så kan du finde dine favoritopgør inkluderet med tidlig udbetaling hos bet365 og nordicbet.
Du kan spille på et kæmpe udvalg af kampe fra verdens største ligaer. Med alle live funktionerne samt live stream kan du få fuld valuta og underholdning for pengene, når du spiller med tidlig udbetaling. Følg med i om dit hold kommer foran med to, og se hvordan pengene vil blive overført til din konto med det samme. Du har selvfølgelig stadig mulighed for at lukke dit væddemål under kampen med luk væddemål funktionen.

Er tidlig udbetaling kommet for at blive?

I Danmark er det kun spillesiderne bet365 og nordicbet der kører med dette helt særlige tilbud. Tidlig udbetaling er til dem der kan lide ekstra spænding i kampen og større chancer for gevinst. Fordi chancerne er så meget større for gevinst, kører dette tilbud kun i en begrænset periode hos begge bookmakere. Skynd dig at besøg forhandlerne og få flere gevinster med hjem næste gang du skal spille på dit favorithold.

Boost dine chancer med tidlig udbetaling

Det er nu muligt at booste sine chancer til en hurtig og nem gevinst. Har du en god mavefornemmelse til en kamp, hvor det ene hold kan få en storsejr. Så er det værd at booste dine odds med tidlig udbetaling. Med tidlig udbetaling bliver dit væddemål afgjort lige så snart dit hold kommer foran med 2 mål i hvilket som helt tidspunkt i kampen. Hvorfor ikke sikre sig gevinsten allerede i første halvleg? Tidlig udbetaling kan kun benyttes hvis man har en profil på nordicbet eller bet365.

Få gevinsten med det samme

Du får gevinsten udbetalt med det samme dit hold fører med en tomåls-margin til modsatte hold. Der går maksimalt 15 minutter til dine gevinster er til rådighed på din spil eller betting konto. Når dit hold er foran med 2, og dit væddemål er blevet afgjort, kan du trække pengene ud på din egen konto lige så hurtigt som du plejer. Det kunne selvfølgelig også være, du skulle bruge lidt af gevinsten til at spille på, om dit hold kan udbygge føringen endnu mere. Mulighederne er mange, valget er dit.

Hvem kan spille?

Er man over 18 år og ikke udelukket ved ROFUS, kan man nemt og hurtigt oprette en konto til spille med. Hos langt de fleste forhandlere er det gratis at oprette en konto, og du kan nemt og hurtigt ind- og udbetale penge til din spilkonto. I dag skal man ofte bruge NemID for at oprette en betting konto, for at være visse om, at der kan tilbydes sikkert spil. Oprettelsen er nem og overskuelig. Oven i købet får man ofte som ny kunde flere gode start tilbud som bonusser og risikofrie spil. Husk at du ikke binder dig til noget, når du opretter en spilkonto. Det hele er simpelt og overskueligt og man har altid en mulighed med få klik at lukke sin konto igen.

Få din gevinst selvom du taber

Med kampagner fra nordicbet og bet365 er det nu muligt at vinde sit væddemål uanset om dit hold skulle gå hen og tabe. Selvom det lyder ret ulogisk for de fleste, er det ikke desto mindre sandt. Med tidlig udbetaling hos nordicbet og bet365 som de eneste i Danmark, får man nu gevinsten selvom ens hold kun får uafgjort eller taber det hele til sidst. Favoritholdet skal nemlig bare føre med 2 mål på et hvilket som helst tidspunkt af kampen. Gør de det, så er man sikret gevinst, uanset om holdet skulle få gummiben til sidst.

Del nyheden om tidlig udbetaling med dine venner

Del glæden med tidlig udbetaling sammen med dine venner. Ville du ikke blive glad hvis nogen fortalte til dig, at du kunne øge dine chancer for gevinst betydeligt. Hvor tit ser man ikke sit hold komme foran med 2, og så smide det hele på gulvet til sidst. Denne hovedpine kan du og dine venner heldigvis slippe for nu. I får gevinsten lige så snart jeres hold fører med 2 basser!

For dem der elsker mere spænding i hverdagen

Tidlig udbetaling er for dem der elsker at få mere spænding i hverdagen. Hvem elsker ikke når giganternes turnering Champions League træder ind i de afgørende faser? Og du har garanteret en fidus eller to til et hold der kommer hurtigt fra start. Gør de det, får du gevinsten udbetalt, også selvom holdet skulle gå ned med flaget i anden halvleg. Man siger at en 2-0 føring er den farligste af slagsen. Med tidlig udbetaling fra nordicbet eller bet365 kan du slå koldt vand i blodet, selvom kampen skulle vende på en tallerken.