LeoVegas Sport

admin
April 10, 2020

LeoVegas Mobil Bonus

Her kan du snuppe en lækker mobil bonus til Sport. Du kan nemlig få helt op til 1.000 kroner som et freebet på din første indbetaling. Når du spiller dit første væddemål matcher LeoVegas indsatsen og giver dig det som et freebet. Opret en konto og verficer dig med NEMID. Du vil også få 50 gratis spins til Book of Dead så snart du har oprettet dig. Præmierne er ikke underlagt nogle omsætningskrav. Yderligere regler & vilkår er gældende. Husk at man skal være fyldt 18 år.

Sports odds med KAMBI platformen

LeoVegas Sport er baseret på KAMBI platformen som man også kender fra 888Sport samt Unibet. Det betyder at du har mulighed for at spille mange forskellige typer af væddemål.

  • Betbuilder – byg dit eget væddemål
  • Mange kort-spils markeder
  • Mange profitboosts

Hvis du ingen ide har om hvad vi skriver lige her, så forstår vi godt. Du vil måske forstå det bedre hvis du kender Unibet. Har du prøvet Unibet vil LeoVegas Sport ligne en identisk version af deres sportsbook også.

LeoVegas SPORT – Alle betting værktøjer står klar

LeoVegas SPORT har flere funktioner som er rigtig spændende. Du kan blandt andet nyde deres cash-out system som virker noglelunde. Det er svært for at at regne dit cashout ud hvis du har flere kampe igang på samme tid men Singlebets plejer som regel at være til rådighed for cashout nærmest hele tiden.

Chat med dansk kundeservice

Der er altid hjælp lige ved hånden. LeoVegas har masser af danske medarbejdere som sidder klar til at hjælpe dig.

I højre hjørne kan du se et chat ikon hvor du altid kan få hurtig fat på en medarbejder som kan hjælpe dig. Chatten er åben fra morgen til sen aften. I nattetimerne er det kun telefonisk support som kan hjælpe dig. Du skal dog være opmærksom på at hvis du ringer til LeoVegas i de sene nattetimer kan du kun blive betjent på engelsk.

Straksudbetaling hos LeoVegas

Du skal blot lave en udbetaling og herefter vil den blive ekspederet i løbet af et par timer. Ønsker du ikke og vente men vil have pengene nu eksempelvis fordi du bruger Neteller / Skrill så kan du skrive til kundeservice i chatten og spørge om de ikke vil være søde at sende pengene med det samme. Det vil de altid gerne, og max. 10 minutter efter vil du få en bekræftelse på at dine penge er blevet sendt fra dem.

Loyalitet bliver belønnet hos LeoVegas

Er du en loyal kunde hos LeoVegas kan du blive belønnet med kampagner i verdensklasse. Det er dog oftest casino kampagner men stadig nogle fristende tilbud.

Tilbud kommer oftest 1 gang om måneden og nogle er nemme at vinde, andre meget svære. Det er dog altid rart at modtage et tilbud. Så har man mere at spille om.

Author admin