eSportsBattle
4.0

eSportsBattle

Spil på ESport Battles kampe hos Bet365 Snup en 1000,- kr væddemålskredit
Spil her
Vilkår for bonus
Kun nye kunder

Fulde vilkår kan ses på her Min. 18 år, stopspillet.dk, udeluk på rofus.nu

Regler og vilkår gælder
Home » eSportsBattle

FIFA eSportsBattle

Endelig kan du spille på de største FIFA E-SPORT turnering hos din foretrukne bookmaker i Danmark. Nu er bookmakerne endelig kommet i gang med at lancere de længe ventede E-SPORT events i deres live program. Med eSportsBattle, en af de største og mest populære E-SPORT platforme på markedet, kan du nu live streame de bedste FIFA turneringer hos din yndlings bookmaker i dag. Derfor kan du nu få meget mere action på din betting konto.

Takket være eSportsBattle kan du nu også live streame dine yndlings FIFA turneringer hos de største danske bookmakere. Her er de bedste FIFA spillere samlet på ét sted, så du kan nyde timevis af underholdning med de mange gratis live stream events. Det eneste du skal gøre for at se gratis E-SPORT er, at oprette en konto hos din favorit bookmaker og indbetale det beløb der passer dig. Har du allerede en konto? Ja, så kan du læne dig tilbage i sofaen og nyde de lækreste finter, tricks og mål på din mobil eller tablet. Du vil blive overrasket over hvor højt niveauet i de største E-SPORT ligaer er.

Få mere action med ESportsBattle

Med eSportsBattle FIFA turnering er der kommet mere action hos din bookmaker. For det første kan din spiludbyder nu tilbyde dig live stream af samtlige kampe fra en er de bedste turneringer i verden. For det andet leverer eSportsBattle kampe hele døgnet rundt. Det betyder at der for det meste er et FIFA live stream event i gang, hver gang du logger ind på din betting konto. Det hele sendes selvfølgelig i bedst mulige opløsning. Derfor har du nu fået kortere vej, til der hvor det hele sker!

Se de største stjerner folde sig ud

For de helt dedikerede E-fodbold fans er der også noget nyt at se frem til. eSportsBattle platformen har nemlig for nyligt lanceret “eSportsBattle Football Master Cup”, som også er tilgængelig hos bookmakere i Danmark. Her konkurrer de bedste udøvere fra hele verden individuelt mod hinanden. I denne turneringsform har spillerne selv mulighed for at vælge deres hold og opstilling. De kan altså her folde sig ud på den helt store scene med det allerbedste udgangspunkt. Alt dette

Få pulsen op med de nye FIFA turneringer

De fleste har nok prøvet at spillet FIFA med vennerne. Det plejer altid at være garanti for god underholdning, vredesudbrud, jubelbrøl og øl i håret. Især hvis man har lavet sin egen turnering, kan tingene gå vildt for sig. Ofte er der jo en præmie at spille om! Måske I endda nogle gange oddser på vinderen. Men har i nogensinde tænkt over at man i dag kan spille på de allerbedste FIFA hold i verden. Ikke nok med at i kan have det sjovt med jeres egen FIFA turnering derhjemme, så kan I nu øge spændingen ved at live streame og oddse på de største og bedste hold i verden. En kamp kan varer ofte mellem 8-16 minutter, så det er tætpakket action du kan se frem til, næste gang du logger ind hos din bookmaker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *