Nyt advanceret rediger væddemål værktøj lanceret

admin
November 27, 2020
992 Views
rediger væddemål bet365

Bet365 står igen stærkest når det kommer til innovation på betting markedet. Deres seneste lancering af funktionen “rediger væddemål” gør ikke bookmakeren mindre populær.

Denne artikel er GRATIS. Alle artikler er blevet skabt på baggrund af annoncør indtægter. Reklamelinks kan forekomme.

Nu er det muligt at tilpasse dine væddemål efter de er blevet placeret. Det kan eksempelvis være hvis ens væddemål ser mindre godt ud undervejs kampen og man herefter gerne vil skifte det ud til fordel for en anden kamp. Det nye væddemål bliver herefter lavet for den cashout værdi der blev tilbudt da væddemålet blev redigeret.

Føj yderligere kampe på en vinderkupon

Såfremt du har et væddemål som ser ud til at blive en vinder, kan denne også redigeres. Det gøres ofte ved at man tager og trykker tilføj kamp og vælger det odds man gerne vil tilføje til kuponen.

Det nye væddemål bliver herefter indgået til den cashout værdi som er tilbudt på redigeringstidspunktet.

Indbringende funktion for Bet365

Det er foruden en nice feature for spillerne også en virkelig indbringende funktion for Bet365. Dermed slipper de for at udbetale det fulde beløb for et væddemål som ser ud til at blive en vinder og i stedet slippe billigere samtidigt med at spilleren tilføjer yderligere en kamp til kuponen. Dermed er spillerens vinderchancer forringet og væddemålet er sat til en billigere pris.

Derfor ser vi kun disse funktioner hos Bet365

Bet365 er en af de første bookmakers på markedet som stadig har en massiv gennemslagskraft. De er klart største i hele verden og hele deres platform er bygget in-house.

På det danske spillemarked findes der kun Bet365, Betfair samt Pokerstars som har lavet deres egen betting platform. Betting virksomheder som eksempelvis Unibet & Leovegas får leveret deres betting platform af en ekstern udbyder. De er derfor afhængige af deres underleverandører for at kunne tilbyde nye funktioner til deres kunder. Der er dog ingen tegn på det bliver indenfor en overskuelig fremtid at det kommer til at ske.

Author admin