UFC Betting: Pas på med hvem du spiller hos!

admin
February 11, 2021
1181 Views
ufc betting

Udnytter du de mange forskellige markeder som bookmakeren stiller til rådighed når du spiller på UFC? Mange betting markeder er nemlig ret ens, selvom det kan få fatale konsekvenser for dit væddemål hvis du har spillet hos den forkerte.

Denne artikel er GRATIS. Artikler på Bettingplus.dk er sponsoreret af diverse partnere. Reklamelinks vil forekomme i artiklen.

Du vil oftest blive tiltrukket af markederne “Hvordan slutter kampen” og her er det vigtigt at holde øje med valgmulighederne.

Submission kan blive din fjende

Hos eksempelvis Unibet vil du kunne se at markedet inkluderer lidt flere valg end eksempelvis hos Bet365. Mange ser nemlig blot efter valgmulighederne for Pointsejr samt K.O/ Teknisk K.O / Diskvalifikation / Submission.

Man danner sig et indtryk af at sidstnævnte marked inkluderer det hele, og det gør det også hos Bet365. Spiller du derimod hos Unibet vil du opleve at der er et ekstra marked som udelukkende omhandler Submission. Deres andre markeder er Pointsejr samt K.O/ Teknisk K.O / Diskvalifikation. Derfor er det uhøre vigtigt så længe du blot vil spille på hvordan kampen slutter at høje godt øje med hvilke udfald som er inkluderet i dine markeder hos bookmakeren.

Sørg altid for at find et marked hvor der ikke er andre alternativer end pointsejr, og alt det andet. Det er primært hos bookmakers som benytter KAMBI betting platformen som du skal være påpasselig overfor. Det drejer sig om 888 Danmark, Unibet og MrGreen.

Knockout bliver afgjort som en submission

Der er set flere eksempler på kampe som var igang med at blive afsluttet ved at en af fighterne har slået den anden ud af kurs. Ude af stand til at forsvare sig plejer det blot at være et spørgsmål om tid inden dommeren bryder ind og afgør kampen som et teknisk knockout. I disse dage ses dog fightere som ikke ønsker vente på dommeren kommer til og i stedet vælger at tapout. Hvis en fighter når at tapout undervejs slagene og hverken når at blive afbrudt af dommeren eller miste bevidstheden så bliver det takseret som en submission. I det tilfælde vil det være godt at have garderet sig mod alle afslutningsformer fremfor blot K.O / T.K.O.

Author admin