Betfair Sportsbook

admin
April 10, 2020
betfair

Betfair sportsbook anmeldelse 2024

Betfair Introduktion

Betfair er et online bettingfirma der er blandt de største i norden og en konkurrent til bet365. De er kendt for at have gode odds og deres platform er let at bruge. Dette er hvad enten du er på din telefon eller computer. De har været på markedet i en del år efterhånden og er altid garanti for god underholdning. I denne artikel vil vi se på hvordan de adskiller sig fra andre bettingfirmaer.

Velkomstbonus og freebets

Ligesom andre bettingfirmaer har betfair også bonusser for spillere. Det kan være i form af velkomstbonus. Dette er normalt op til 100% af indskuddet. Dette beløb skal gennemspilles til et fastsat odds nogen gange før man kan hæve bonussen. Man kan derved risikere at den er borte før man får glæde af den. Det er dog det samme som alle andre bettingfirmaer. Hvor Betfair er anderledes end sine konkurrenter er ved freebets. Freebets skal ses som gratis spil, og har ikke nogen bagtanke.

Kundeservice hos Betfair

Ligesom andre spillefirmaer så kan det være svært at komme i kontakt med kundeservicen og man skal som kunde væbne sig med tålmodighed. De har følgende muligheder for at blive kontaktet gennem deres community setting:

  • Chats
  • Email
  • Telefon

Chat funktionen er dog den hurtigste og man skal væbne sig med tålmodighed for at komme igennem da ventetiden godt kan være lang. De har dog fået dårlige anmeldelser på trustpilot, og de fleste går på langsom rådgivning. Email funktionen er efter min opfattelse en forældet funktion og man får som regel ikke svar på det man gerne ville vide og derfor må det være nødløsningen. Den sidste mulighed man har er at ringe til dem, men igen ligesom ved chats skal man væbne sig med tålmodighed da det kan tage noget tid at komme igennem til kundeservice.

Livestreaming af kampe

hos betfair får man de nyeste odds på sine spil og der er altid justeret i forhold til kampene. Odds ligger på nogenlunde det samme niveau som deres konkurenter og ikke meget adskiller dem. Ved deres livestreaming vil man finde et stort udvalg af spil og alle de store kampe vil være at finde såsom fodbold, basketball og tennis. For at sige det på en nøgternt måde, så er alle de kampe der betyder noget at finde på platformen. Odds kan varierer og de har ikke helt de samme muligheder for at ende kampen tidligt som deres konkurenter fra bet365, men betfairs platfor er let og meget enkelt at bruge.

Eksisterende Betfair brugeres bonus og forkælelse

Hos betfair ved de, hvor vigtigt det er at holde på deres kunder og derfor er der forkælelse af eksisterende spillere. Dette kan være i form af free spins, in bets på sportskampe, eller bonus for turneringer såsom Euro 2020 mesterskaberne i fodbold. For eksisterende spillere er der helt sikkert forkælelse og man føler sig velkommen og værdsat.

Hvis man bliver træt af sportsbetting kan man også besøge deres online casino hvor der helt sikkert er gode muligheder for at blive forkælet med deres store sortiment af spil.

Opsummering af Betfair

Det kan være svært at finde et sportbooking sted hvor man kan få lige det odds man vil have. Derfor vælger mange spillere at have flere steder de kan spille på. Det kunne være bet365 eller bet25, betfair, eller hvad end det måtte være. Grunden til dette er at man får de højeste odds og man kan sammenligne hvor man får mere valuta for pengene. Ved betfair har de en god platform og den er let at bruge. Det negative er at de har dårlig kundeservice ifølge trustpilot og det er en skam for de lever af kunder.

Author admin