Cyber Live Arena

admin
April 10, 2020

Under corona pandemien dukkede flere og flere livebetting spil på både FIFA og NBA op hos de danske bookmakers. De blev taget rigtig godt i mod i starten. Folk havde ofte let ved at vinde penge på dem da der var markant forskel på spillerne end hvad oddset indikerede. I dag er spillerne lidt mere jævnbyrdige. 

Det er svært at finde informationer om CyberLiveArena da selve organisationen hemmeligholdes. Det kan skyldes mange ting men især grundet spillernes sikkerhed. 

Vi har opsnust spillerne til at være fra Ukraine og selve alle spil bliver live streamet fra et stort datacenter nær Kiev. CyberLiveArena er blot af produkt af mange fra en større bettingplatforms udbyder. Det er altså ikke en selvstændig organisation. Det er mere en liga som er skabt i panik af en betting organisator som har mange danske bookmakers som klienter. Uden nogle fodboldkampe på programmet var dette den eneste løsning. 

Efter alle ligaer er startet op igen kører det stadigvæk døgnet rundt. Faktisk er der kommet endnu flere live streams og endnu flere spil end før. Det skyldes ganske enkelt at det er blevet en succes for spillere og dem selv. Der sidder næsten døgnet rundt over 1000 personer og live-betting på deres kampe. På streaming sitet Twitch.com kan man se at flere tusinder sidder på alle streams og ser kampene hvilken bevidner en massiv interesse for deres spil. 

Her kan du spille på Cyber Live Arena

Det er også muligt at spille på Cyber Live Arena hos Unibet, dog er det langt fra alle kampe som kommer på deres live-betting. Det er mest om natten når udbuddet af kampe er mindre. Limits på kampene er middelmådige hos Unibet. 

Du kan spille på alle FIFA, NHL samt NBA kampe hos krypto bookmakers som du finder på Anonymous Bettingsponsoreret

Hvor kan jeg spille på CyberLiveArena?

Du kan spille på FIFA fra CLA hos Bet365 og Unibet. Ønsker du at spille på deres NBA kampe så kan dette kun gøres hos Bet365.

Hvordan tjekker jeg resultater fra CyberLiveArena?

Du kan se alle resultater live opdateret her

Er CyberLiveArena en professionel turnering?

Nej. Det er amatører som tjener penge på at tage på arbejde. Det er udelukkende lavet for at bookmakerne har flere spil at tilbyde i alle døgnets 24-timer.

Hvordan startede CyberLiveArena?

Da alt sport grundet Corona stod spille gispede bookmakere rundt om i verden for at få flere kampe på programmet. Det blev startskuddet til CyberLiveArena. Det blev en success og siden da er kampene og “turneringen” blevet ved.

Author admin