MrGreen tilbyder revolut

admin
July 1, 2021
1623 Views

MrGreen tilbyder revolut

Når man benytter sig af betting sider som MrGreen og man skal benytte sig af betalingsmidler kan det være svært at finde hvilken konto man skal benytte sig af. Nogle banker vil blokere når det handler om betting specielt under en coronakrise.

Revolut som betalingsmiddel

Hos MrGreen er et af de nye betalingsmidler revolut. Revolut er en internetbank med hovedsæde i Storbritannien. Den fungere som en almindelig bank, men har også flere fordele end almindelige banker. Alt afhængig af hvilken ordning man har med banken kan man benytte sig af forskellige kontoer og betalingskort.

Straks Behandling af udbetaling hos MrGreen

Hos Mrgreen foregår udbetaling til din revolut konto hurtigt og effektivt. Det der kræves for at oprette en konto er identifikations papir for at påvise identiteten af kontohaver.

  • Adresse
  • Er fyldt 18 år
  • nationalitet

Der er mange fordele ved at benytte sig af revolut. Et af fordelene ved revolut er at det er gratis at benytte sig af sit betalingskort i en bankautomat i forskellige lande. https://www.revolut.com/en-US

Forskellige betalingskort og kontoer

Ved revolut findes tre forskellige kontoer

  • Standard

Ved standard er der ingen månedlig gebyr for at have sin konto og man får en udbytte på 0.10% af sit indestående på kontoen.

  • Premium

Månedlig gebyr for denne er 9.99$ per måned. Ved denne konto har man flere fordele end ved standarden. Man får et højere udbytte af sin konto, 0.14% og man har sygeforsikring når man er på rejse.

  • Metal

Metal er den sidste konto og den med flest fordele. Den koster et månedlig gebyr på 16.99$ og har lidt ekstra fordele sammenlignet med premium kontoen. Ved denne er der forsikring på baggagen som noget ekstra.https://www.revolut.com/en-US

Opsummering

Når man sammenligner priserne for hver af kontoerne og sammenligner fordele og ulemper skal man gøre op med sig selv hvor meget man har brug for som kunde.

Revolut er let at oprette og servicen er i top og man kan altid opgradere til en anden konto uden besvær.

Author admin