Unibet: Ansvarligt Spil funktion virker ikke

admin
februar 11, 2021
941 Views
unibet ansvarligt spil

Unibet har på det seneste lanceret en ansvarligt spil funktion som tilbyder kunder at de ikke fremover kan annullere sine udbetalinger. Problemet er bare den ikke hjælper spillerne særlig meget.

Denne artikel er GRATIS. Alt indhold er sponsoreret – Reklamelinks vil forekomme

Du har sikkert prøvet at føle dig fristet af muligheden for at annullere en udbetalingen og i sidste ende komme til at tabe det hele. Det er en fristelse som kan være svær at gøre op med for nogle spillere. Derfor var det en forløsning da Unibet for nylig åbnede op for en ny funktion. Funktionen virker således at man som spiller kan aktivere en blokade som gør at udbetalinger ikke kan annulleres.

Ubrugelig funktion

Det er herefter konstateret at hvis man aktiverer funktionen og anmoder om en udbetaling, så kan man rigtig nok ikke annullere sin udbetaling. Du kan dog gå tilbage til dine indstillinger og ganske simpelt blot deaktivere funktionen igen, og herefter kan dine udbetalinger annulleres.

Det er klart at der selvfølgelig bør sættes en tidsregel ind som først gør det muligt at åbne for annullerede udbetalinger igen efter eksempelvis 24 timer, som vi ser det med indbetalingsgrænserne idag.

Author admin