Revolut giver dig straks udbetaling hos MrGreen

admin
November 13, 2020
1184 Views

Er du en af dem som benytter den populære revolut app? Nu kan du få dine udbetalinger direkte på dit revolut kort uden ventetid hos MrGreen.

Denne artikel er GRATIS. Siden er drevet af annoncørkroner. Reklamelinks kan forekomme

Du kan hente den populære Revolut app på din telefon og med det samme anmode om et virtuelt visa kort. Det kort kan du herefter indbetale med hos MrGreen. Reglerne hos bookmakerne er jo som oftest at du skal udbetale med samme metode som du senest indbetalte med.

Brug dine penge med det samme

Der er nemlig kommet en special aftale op med Revolut og MrGreen som gør at du nu kan få dine penge udbetalt tilbage på dit enten fysiske eller virtuelle Revolut kort med det samme. Det vil sige at pengene kan bruges minuttet efter du anmoder om din udbetaling.

Revolut kortet kan bruges alle steder hvor du kan bruge et Visa kort, og selv det virtuelle kan tilføjes til Apple Pay og benyttes i fysiske butikker med det samme. Du kan altså være igang med at handle med dit virtuelle kort 5 minutter efter du har oprettet din konto.

Fysiske Revolut kort kan samtidigt også tilmeldes betalingstjenester som eksempelvis Mobilepay. Det giver dig mulighed for at overføre penge fra Revolut direkte til familie eller en ven med det samme uden omkostninger.

Andre bookmakere som eksempelvis Unibet har også en aftale med Revolut, dog godkendes disse udbetalinger manuelt og kan tage op til 24 timer før de bliver sendt.

Author admin