Bookmakere kan tage sine penge tilbage ved forkerte afgørelser

admin
April 10, 2020
860 Views

Spillere som benytter sig af blandt andet Bet365, og som ind- og udbetaler med betalingstjenesten Skrill kan nu risikere at få frataget sin udbetaling igen. Bookmakeren Bet365 har fået en del opmærksomhed på forskellige forummer fordi spillere oplever at deres udbetalinger på mystisk vis er forsvundet igen.

Denne artikel er GRATIS. Alle artikler er betalte gennem annoncekroner. Reklamelinks kan forekomme.

Betalingstjenesten Skrill giver nu lov til at bookmakers kan tage deres penge igen såfremt de er blevet udbetalt fejlagtigt. Bettingselskaber som Bet365 udbetaler gevinster ret hurtigt til deres brugere, og ofte er deres udbetalingsprocesser hurtigere end deres afgørelsesprocesser for væddemål.

Mine penge var tilbage på spilkontoen fratrukket gevinsten

Brugeren Ljubisa1 skriver blandt andet på forummet Arbusers.com at han i løbet af natten modtog en mail om at Bet365 havde valgt at erklære en af hans væddemål for ugyldig. Dette sker oftest hvis man har spillet på en kamp som manglede opdateringer hos Bet365, hvor brugeren typisk kunne vide mere om kampen end Bet365 på det tidspunkt gjorde. Det kan også være hvis man har hevet sin gevinst ud igennem cashout funktionen, efter et mål som muligvis senere er blevet erklæreret offside. Det sker næsten dagligt at man kan komme ud for sådanne eksempler hos Bet365 og oftest er de langsomme til at rette fejlene til.

Nu er det dog muligt for Bet365 at tilbagekalde udbetalinger lavet til betalingstjenesten Skrill (tidl.Moneybookers). Brugeren beskrev hvordan kan den efterfølgende morgen loggede ind på Skrill og så at udbetalingen var blevet tilbagekaldt uden hans samtykke. Beløbet for hans nu ugyldige væddemål var blevet indsat på spillekontoen.

At denne funktion var en mulighed hos Skrill kom bag på de fleste og giver samtidig stof til eftertanke hos de andre brugere i forummet.

skrill
Bekræftelse for modtagelse af pengene hos Skrill.
BET365
Bet365 annullere væddemålet og tilbagefører deres udbetaling.

Jeg kunne ikke tro det, i første omgang. Jeg var rystet, men det undre mig faktisk ikke

@DavidNO Spilklager.dk Redaktør

Vi har sat redaktøren hos Spilklager.dk – DavidNO i stævne ovenpå denne nyhed om mulighederne for bookmaker og kasinoers muligheder for at tilbagekalde udbetalinger.

-Danske bookmakers er i skarp konkurrence med hinanden og derfor handler det om at få tingene til at ske hurtigere. Folk gider ikke vente flere dage på deres udbetalinger og derfor bliver de sendt rimelig prompte. Bet365 er en af de største bookmakers i Danmark og jeg VED at de udbetalinger rigtig mange “fejlagtige” penge hver dag.

Hvad tæner du om at Skrill udbetalinger nu kan tilbagekaldes som vi ser i dette eksempel?

-Jeg kunne ikke tro det, i første omgang. Jeg var rystet, men det undre mig faktisk ikke. Skrill er en betalingstjeneste som næsten udelukkende bliver benyttet til gambling transaktioner og både brugerne og operatørende betaler gildet. Skrill er afhængig af en mastodont som Bet365. Det er simpelthen for mange penge at miste, ved at Bet365 pludselig slog hånden af dem. Jeg er sikker på det her simpelthen har været for dyrt hos Bet365 i længden og med denne mulighed kan de sikre sig en del af deres penge igen.

Tror du at vi kommer til at se lignende ting hos andre betalingsformer?

-Jeg er næsten 100% sikker på at det her også er aktuelt med Neteller og PaySafeCard. Det er samme ejer, samme system og jeg kan ikke se reglerne skulle være anderledes de andre steder. Jeg er dog sikker på at vi aldrig vil komme til at se det her på bankoverførsler og kreditkort udbetalinger. Oftest har de også tid nok til at rette fejlen inden disse sendes ud, da processen er en del langsommere der.

Author admin