Forbavsende få bookmakers har en intelligent cashout funktion

admin
marts 11, 2021
1345 Views

Cashout har aldrig været mere populært end det er idag. Bookmakers over hele verden har taget funktionen til dig med få mod en bestemt margen i fee til bookmakeren kan du få et den af din indsats/gevinst betalt. Mange oplever dog at få snart der er faldet et mål, eller et bestemt tidspunkt i kampen deaktiveres funktionen.

Denne artikel er GRATIS. Artikler er finansieret af annoncekroner. Reklamelinks kan fremgå

Det skaber frustration hos spillerne når Cashout ikke virker af en eller anden årsag. Det kan få spillerne til at tro bookmakeren gør det med vilje. Det er dog mere et spørgsmål om mangel for teknisk snilde hos betting platformen der er skyld i den uheldige situation.

Der findes kun 1 intelligent cashout bookmaker

Bet365 er de eneste som har formået at få deres betting platform til at tænke intelligent. Kort fortalt er det eksempelvis muligt at cashout på et Handicap væddemål +1 mål, når der står 0-0 hos Danske Spil. Kommer det pågældende hold foran fjernes væddemålet på +1 mål fra deres odds udbud på kampen.

Deres system er dermed ikke i stand til at udregne en cashout pris. Det er ganske enkelt ikke teknisk muligt da cashout bliver udregnet på baggrund af det odds som det pågældende marked har. Fjernes markedet er det ikke længere muligt.

Hos Bet365 derimod er deres cashout intelligent nok. Den kan regne ud at selvom markedet ikke længere aktivt skal den nu følge dobbeltchance oddset på det hold i stedet for.

Det er faktisk yderst sjældent at du ikke kan cash out dit væddemål hos Bet365. Det er typisk på kampe hvor det ganske enkelt bare ikke er blevet lavet endnu som eksempelvis special væddemål på Politik eller X-factor.

Enkelte sportsgrene hvor vinderen er rundt om hjørnet er heller ej muligt. Det ses især med Snooker hvor en enkelt kugle kan ændre hele udfaldet på kampen og her er cashout som regel låst i langt det meste af omgangen.

Unibet, MrGreen samt 888Sport er klart favoritter hvis du placerer dit væddemål prematch. Bet365 hvis du vil have fuld kontrol – 100%

DavidNO, redaktør på bedste-odds.dk

Hvad er det som gør Cashout godt hos alle andre end Bet365?

-Jeg vil først og fremmest sige glemt alt om cashout hos Danske Spil! De tilbyder kun cashout eller som det hedder hos dem “Tag pengene”. Det virker kun på single bets og virker nærmest aldrig. Når det er sagt så er bookmakere som bruger KAMBI software som Unibet, MrGreen og 888Sport gode hvis man spotter et godt odds ret tidligt. Der kan du nemlig sælge din kupon igen til fuld pris indtil kampstart. Det kan eksempelvis være hvis man spiller på Juventus til at vinde og finder ud af at Ronaldo er blevet skadet. Så vil man nok gerne have sit indskud igen uden tab.

Hvilken cashout bookie er din favorit?

-Der er bare kun en på det danske marked som har det vi gerne vil have. Det er Bet365. Det hele er bare meget mere flydende. Hvis du har spillet hos Bet365 igennem længere tid og pludselig skifter kommer problemerne. Du bliver simpelthen frustreret over de manglende funktioner hos de andre bookmakers. Du kan ikke lukke halvdelen af tiden. Cashout skal ske fuldt ud – delvis lukning kan softwaren ikke håndtere. Det gider man bare ikke hvis man har prøvet noget bedre.

Alt i alt for at opsummere – hvad er dine anbefalinger så?

-Unibet, MrGreen samt 888Sport er klart favoritter hvis du placere dit væddemål prematch. Bet365 hvis du vil have fuld kontrol 100%. Bet365 tilbyder også fuld refundering op til kampstart såfremt oddset ikke har ændret sig op til kampstart. Det gør de dog ofte.

Author admin