Se verdensklasse fodbold på mobilen til ingen penge

admin
marts 4, 2021
1170 Views
unibet livestream

De fleste Viaplay kunder spærrede øjnene op da de forleden modtog en e-mail om prisændringer på sport og total pakken. Det var godt nok annonceret at der ville komme en prisjustering på Viaplay et par dage forinden. At prisen skulle stige med så meget havde ingen dog næppe tænkt.

Viaplay vil lave mere indhold

Det er allerede blevet bestemt at Viaplay det kommende år skal lave helt op til 40 forskellige original-series til det nordiske marked. Det er dog langt fra serier folk med sports pakken går særligt op i. 

Se fodbold i verdensklasse på din mobiltelefon

De fleste bookmakers har aftaler om diverse streams af fodboldkampe i de store ligaer som eksempelvis Bundesliga, Championship, Ligue 1, La Liga samt Serie A. 

Du kan se alle kampene på fuld skærm på mobiltelefonen ved at oprette dig en konto hos enten Bet365 eller Unibet. De har begge streaming aftalerne på plads. 

Det kræver at du har penge på din bookmaker konto. Du kan eksempelvis indsætte 100,- og herefter er det muligt at se alle streams GRATIS.

unibet livestream

Stream ALT WTA & ATP TENNIS

Du kan stream alle WTA samt ATP tenniskampe hos både Unibet samt Bet365. Det er primært aktuelt på mobiltelefonen da der på computer ikke er mulighed for fuldskærm. 

 

Author admin