Limittering hos bookmakers er værst på KAMBI platforme

admin
September 10, 2020
870 Views
kindred group

Det er ganske velkendt at bookmakers begrænser din indsats relativt hurtigt hvis du fra start vinder. Det er oftere nemmere at fastholde en stor beløbsgrænse såfremt du har tabt fra start og har opbygget dig en godwill hos bookmakeren.

Denne artikel er GRATIS. Alt indhold er finansieret gennem annoncekroner. Reklamelinks kan forekomme

De klart hurtigste til at begrænse din konto er følgende bookmakers: MrGreen, LeoVegas, Unibet samt 888 Sport. De benytter alle den samme betting platform fra den svenske udbyder KAMBI.

KAMBI platformen er ikke særlig tolerant overfor vindere, og som better kan man nærmest være bange for at placerer et større bet af frygten for at spilkontoen er ubrugelig dagen efter.

Et stort væddemål gav limit på under 100,- kr

Vi har på redaktionen selv oplevet voldsomme limitteringer foregå hos Kambi platformen. Undertegnede spillede eksempelvis et singlevæddemål på PSG sejr over en bundhold fra Ligue 1 på samlet 11.000,00,- kr. Væddemålet blev faktisk tabt og dermed skulle man tro at der ingenting var galt for at man kunne placere et nyt væddemål. Dette skete igennem LeoVegas. Få timer efter afgørelsen af Paris væddemålet kunne der ikke placeres væddemål over 100,- kroner på odds i størrelsesorden 1.60-1.90.

Det er selvfølgelig kritisabelt at limits finder sted i første omgang, men sådan er det dog nu til dags. Andre spillere vil helt sikkert også påpege mange flere bookmakers. Det er blot KAMBI platformen vi skriver om idag, og her anbefales store single væddemål bestemt ikke.

Author admin