En heldig spiller vinder over 1 million euro på Book of Shadows!

admin
marts 5, 2021
1378 Views

1 million euro på under 4 minutter?

Nej dette er ikke en dårlig clickbait titel for en eller anden aktie svindel!

Det er ingen hemmelighed at vi elsker Nolimit City spillemaskiner. Potentialet er astronomisk på deres spillemaskiner, og hvis man er heldig, kan man sagtens ramme en pæn bonus!

Det er dog de færreste der vinder en 10263x! Især når ens indsats er 100 euro pr. spin! Det var der en heldig spiller der ramte på Book of Shadows! Hvis disse tal virker helt uoverskuelige bebrejder vi dig ikke! Vi kan knap nok forstå det! 1.026.240 euro eller rundt regner løb spilleren med ca. 7.631.000 DK, og det er på under 4 minutter! Det er ikke en dårlig timeløn!

Book of Shadows er Nolimit Citys svar på Book of Dead eller hvad vi kalder en bog spillemaskine. Den udkom den 20. August 2020. Book of Shadows har faktisk en maksimumudbetaling på 30.338x, og det er der stadig ingen spiller der har opnået til dags dato. Det højeste x en spiller har opnået på Book of Shadows er 20620x! Så der er stadig ræs om hvem der først popper maksimum x’et!

Her i YouTube klippet kan du se hvordan spilleren opnåede dette spektakulære hit!

Hvis du er skeptisk overfor hittet, kan vi sagtens forstå det! Mange streamere på internettet uploader gevinster vundet på fun money eller i demoversioner! Men den her er god nok. Inde på Nolimit Citys hjemmesiden er gevinsten noteret og du kan se beviset her! https://replay.nolimitcity.com/show/mirodoyauko?device=desktop&language=en

Hvis du selv vil prøve lykken på Book of Shadows eller andre Nolimit City spillemaskiner, er der kun et casino der tilbyder deres spil i Danmark og det er Videoslots!

Author admin